Салат з креветок, ананаса, руколи та маринованої цибулі.

  • Вигляд
    12


20 хв.

4 порції

Поки довгоочікувана поїздка до екзотичних країн відкладається, можна потішити себе смачним салатом з креветок та ананасу. Тарілочка чудової страви дозволить вам подумки помандрувати в далекі краї і трохи помріяти!

складові

  • Креветки (очищені)
    250 г
  • Ананас –
    150 г
  • Авокадо (стиглий) –
    1 штука
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Цукор
    0,5 ч. л.
  • Вершкове масло
    30 г
  • Оливкова олія
    3 ст.л.
  • Лимонний сік
    1 ч. л.
  • Винний оцет –
    1 ст.л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Фіолетовий лук очистіть від лушпиння і дуже тонко наріжте.

Промийте цибулю під проточною водою, змішайте з оцтом, цукром та залиште на 10 хвилин під кришкою.

Очищені креветки обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору з обох боків.

Авокадо очистіть від шкірки, наріжте і збризкайте лимонним соком.

Консервований ананас наріжте невеликими шматочками.

Змішайте руколу, ананас, авокадо, креветки та мариновану цибулю.

Додайте мелений перець, сіль, оливкову олію та акуратно перемішайте.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]